Programació de la Setmana de la Infància i la Joventut

Destacam aquestes conferències i activitats:

 

Per veure tota la programació clica aquí. 

Programa en PDF: Programa infància i joventut 2019

Abr
13
Ds
VII Festival de Curtmetratges @ Sa Congregació sa Pobla
Abr 13 @ 21:00 – 22:15

CortoEspaña és una iniciativa sorgida per l’exhibició i promoció del curtmetratge al nostre país. El nostre objectiu és fer que el format curt ocupi la posició rellevant que li correspon dins el panorama audiovisual espanyol. CortoEspaña realitza més de 150 esdeveniments a l’any, entre festivals i cicles temàtics, que fan arribar el curtmetratge per tota la geografia espanyola.

Els millors curtmetratges formen part del Festival Itinerant CortoEspaña, que cada any projecta el millor de la producció nacional en les seves múltiples esdeveniments per tot el país.

CortoEspaña vol arribar a la teva localitat si és que encara no ho hem fet ja. Si vols que realitzem un festival allà on vius, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres.

PROGRAMA VII FESTIVAL DE CURTMETRATGES

Abr
14
Dg
III Fireta d’entitats (bis) @ Plaça Alexandre Ballester
Abr 14 @ 10:00 – 13:00

La Fireta d’entitats és una iniciativa de la la Regidoria de Participació Ciutadana per posar en valor i donar a conèixer la tasca de les entitats que treballen el nostre poble i el nostre patrimoni humà.

Concert Le Carromato @ Plaça Alexandre Ballester
Abr 14 @ 12:00 – 13:00

Le carromato neix de la trobada de músiques europees –klezmer, cançó francesa, jazz manouche, música de pel·lícules del vell continent– amb aquelles músiques del nou món –swing, latin jazz, bossa o boleros–. Tot això, amb un so de saló, acústic i natural, adobat amb els aires mediterranis de Mallorca.

El nom del grup fa referència als músics ambulants que recorrien vastes geografies destapant els pots de les essències d’antany. Emulant-los, Le Carromato viatja en una vella furgoneta i la seva majestuosa porta posterior s’obre accionant un llarg pal des de l’interior.

Audició Piano @ Ermita de Crestatx
Abr 14 @ 18:00 – 19:00
Abr
17
Dc
Audició de cant @ Ermita de Crestatx
Abr 17 @ 19:30 – 20:30