Contacontes Canta’m un conte

Quan:
08/04/2019 @ 16:30 – 17:30 Europe/Madrid Franja horària
2019-04-08T16:30:00+02:00
2019-04-08T17:30:00+02:00
On:
Es Rafal de sa Pobla
Carrer Asalto
14, 07420 Sa Pobla, Illes Balears
Espanya
Preu:
Gratuït
Contacte:
Es Rafal de sa Pobla
971 54 28 19

Contacontes organitzat per l’àrea de cultura de l’Ajuntament de sa Pobla a es Rafal Centre de Cultura.

Cançons per a Matilda
Canta’m un conte! és un taller que uneix música i literatura infantil a través d’una experiència creativa que implica tot el que està relacionat amb la música: el joc, el cant, el cos, el moviment… Una proposta d’aprenentatge musical basada en la metodologia Musica in culla, la qual respecta el potencial innat musico-motriu-expressiu present a la primera infància i tracta el llenguatge musical com un element evolutiu que pot contribuir al desenvolupament emotiu i socioafectiu dels nins, fent-ho a través del joc.

El llibre es converteix no només en el fil conductor de les activitats, sinó en un objecte estratègic per sentir-se autènticament junts, en un marc de bellesa, intensitat emocional, meravella, descobriment i sorpresa: mussols, llops, cocodrils, personatges de circ, transports, rajos de sol i de lluna… tot implica emocions amb què involucrar els infants en l’activitat musical i promoure la lectura compartida en veu alta per fer conèixer part de la literatura infantil de qualitat.

Cada sessió s’organitza a través de diverses activitats partint del cant, el moviment, l’experimentació amb el so, l’audició, la improvisació o el ritme. Aquestes activitats s’entrellacen una rere l’altra mitjançant el fil conductor del llibre, tot acompanyat d’estímuls visuals, auditius i materials que ajuden a captar l’atenció dels infants en tot moment. Així mateix, es proporcionen als infants espais d’improvisació perquè puguin expressar-se i desenvolupar la seva creativitat.

El taller ofereix les oportunitats següents:

• Experimentar ritmes i melodies amb el cos

• Escoltar i aprendre cançons

• Tocar instruments

• Desenvolupar la motricitat mitjançant activitats de moviment

• Experimentar amb els sons

• Expressar, reconèixer i gestionar les emocions

• Jugar i sorprendre’s amb la música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *